Zaalverhuur | Feestlocatie | Amsterdam-Noord | Amsterdam |

Voor uw zaalverhuur, feesten en partijen bent u bij Dansschool Redlex in Amsterdam-Noord aan het juiste adres. https://dansschoolredlex.nl

Bij ons kunt u terecht voor al uw feesten, (kinder) verjaardagen voor jong en oud!. De ideale feestlocatie voor uw feest, bruiloft of verjaardag! Verhuur is bij ons alleen mogelijk op een vrijdag, zaterdag of zondag middag en/of avond met een bezetting van maximaal 90 personen. Tijdens officiële vakantie weken is het mogelijk om ook op werkdagen van ma t/m do de zaal te huren.

Wij verzorgen zelf geen koud of een warm buffet. Echter kunt u dit natuurlijk uitbesteden en bij ons neer laten zetten. Dit is uiteraard geen probleem en kunt u bij uw offerte aanvraag vermelden. U kunt all-inclusief uw gasten bij ons laten verblijven, maar u kunt bij ons ook de zaal huren en uw eigen catering verzorgen.
Scroll goed naar beneden voor diverse opties.

Kinderverjaardagen:
Wilt u een prijs opgave voor een kinderverjaardag? Gelieve ons dan even een mail te sturen naar info@redlex.nl voor meer informatie. Kinderen worden bij ons vermaakt d.m.v. discofeestjes in combinatie met het kijken van video’s op de beamer, limbo dansen en het leren van dansjes met aan het eind een leuke show voor de ouders. Zo wordt er ook drinken en snoepgoed/chips verzorgt voor de kinderen, kunt u zelf uw taart, eten en/of consumpties en versiering meenemen. De koffie en thee staat ook altijd voor de ouders klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie.

U heeft de keuze uit:

Optie 1: Onbeperkt drinken voor een vaste prijs per persoon
U betaald een vaste prijs per persoon zodat uw genodigden gedurende het feest vrij kunnen drinken. Onverwachte kosten heeft u niet en heeft u alles van te voren vastgelegd en betaald. Bij deze optie wordt de catering door de dansschool verzorgd. Deze optie kunt u aanvullen met diverse extra’s. Zie ons extra optie aanbod onderaan de pagina.
Offerte formulier – Optie 1 – Vul in voor offerte

Optie 2: Zaalhuur en drankjes op calculatie
U betaald een vaste huurprijs voor de zaal voor een feestavond en uw gasten kunnen op uw kosten vrij drinken. De zaalhuur betaald u van te voren en de drankjes betaald u aan het einde van de avond. Echter kunnen de kosten hoger uit komen vallen als uw gasten veel drinken. Bij deze optie wordt de catering door de dansschool verzorgd. Deze optie kunt u aanvullen met diverse extra’s. Zie ons extra optie aanbod onderaan de pagina.
Offerte formulier – Optie 2 – Vul in voor offerte

Optie 3: Zaalhuur en drankjes van uw gasten zijn op eigen kosten.
U betaald een vaste huurprijs voor de zaal voor een feestavond en uw gasten betalen zelf hun eigen consumpties. U kunt ze wel bijvoorbeeld 1 of 2 gratis consumpties aanbieden en de rest zelf laten betalen. Uw gasten dienen bij elke bestelling contant af te rekenen. Drankjes op bonnetjes laten zetten en achteraf betalen is bij ons niet mogelijk. Bij deze optie wordt de catering door de dansschool verzorgd. Deze optie kunt u aanvullen met diverse extra’s. Zie ons extra optie aanbod onderaan de pagina.
Offerte formulier – Optie 3 – Vul in voor offerte

Optie 4: Zaalhuur en eigen catering
U betaald een vaste huurprijs voor de zaal voor een feestavond en verzorgd uw eigen catering. U maakt gebruik van uw eigen drank en hapjes en maakt gebruik van onze zaal, bar, geluidsinstallatie. U huurt de zaal vanaf 700,- voor een avond van 20.00 tot 00.30 uur.
Offerte formulier – Optie 4 – Vul in voor offerte

Naast de 4 bovenstaande optie’s is het mogelijk om deze aan te vullen met onderstaande extra’s.

Extra 1 – Bittergarnituur gemixt.
Extra 2 – DJ. Iemand die voor u de gehele avond muziek draait.
Extra 3 – Koffie/Thee na afloop
Extra 4 – Een dansworkshop tijdens de feestavond.
Extra 5 – Gebruik van geluidsinstallatie
Extra 6 – Koffie/Thee bij binnenkomst

Drankjes die bij ons standaard worden verzorgd:

Binnenlands gedestilleerd: Cola, Cola light, 7up, Sinas, Ice Tea, Spa blauw, Spa rood, Appelsap, Limonade, Jus d’orange, Koffie, Thee, Bier (Heineken), Witte wijn (Zoet en droog), Rode wijn.

Buitenlands gedestilleerd: Bacardi, Vodka, Amaretto, Jonge Jenever, Vieux,

Let op! Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
Dit geldt ook voor bier en wijn. Wij handhaven hierbij de nieuwe horeca wet.