Dansschool Amsterdam Noord

Bij Redlex kunt u ook terecht voor al uw dans en sportlessen in Amsterdam-Noord.

Danschool Redlex is een dansschool in Amsterdam-Noord en net als de beautysalon onderdeel van :
“REDLEX | Dans | Fysio | Beauty | Amsterdam -Noord”

Wilt u op dansles in Amsterdam? Dan bent u bij Dansschool Redlex in Amsterdam-Noord aan het juiste adres! Dansschool Redlex is gespecialiseerd in het verzorgen van meerdere dansstijlen waaronder “Stijldansen (Ballroom en Latin), Stijldansen kinderen (7-11 jaar) Streetdance Hip Hop (12+), Streetdance kinderen (7-11 jaar), Salsa, Moderne dans (12+), Yoga – Pilates, Zumba, Michael Jackson dans (12+), Kleuterdans (5-6 jaar). 

Ook verzorgen zij techniektrainingen voor hobby dansers en wedstrijddansers en kunt u als toekomstig echtpaar ook voor tijdens uw bruiloft dansles volgen voor uw openingsdans. Ook kunt u bij Dansschool Redlex terecht voor feesten en partijen en zaalverhuur.

” Zoekt u een dansschool in Amsterdam-Noord? Kom dan gezellig naar Dansschool Redlex!

Meer informatie? Surf dan naar https://dansschoolredlex.nl voor het cursusaanbod!

Dansschool Redlex staat onder leiding van Redmond en Alexandra Valk, meervoudig Nederlands kampioen professional latin dansen van 2008-2014 en deelnemers van het tv programma Eurovisie dansfestival (2007) en Strictly Come Dancing van de Avro (2012). 

Dansschool Redlex is gevestigd in een mooie accommodatie aan de Johan van Hasseltweg 39-p in (1021 KN) Amsterdam Noord en beschikt over een mooie dansvloer, gezellige kleine bar, kleedkamer/garderobe en veel sfeer en discoverlichting. Wij zijn dus ook een ideale locatie voor uw feest of verjaardag. U krijgt absoluut geen dansles in een buurthuis, maar in een echte dansschool!