Aanbod (Classic/Thema)

U kunt bij ons terecht voor een Classic Wedding Dance zoals de Engelse Wals, Tango, Quickstep, Weense Wals, Cha Cha, Rumba, Jive, Samba en SALSA. Hier heeft u de keuze uit één van de bovenstaande dansen. U leert dan de basispassen inclusief diverse draaien, variaties en poses.

Voor de basis van één van de bovenstaand genoemde dansen heeft u minstens 2 en maximaal 3 lessen nodig. Wilt u meerdere variaties in één van de bovengenoemde dansen leren, dan heeft u minimaal 4 a 5 lessen nodig. Dit is natuurlijk een schatting en is afhankelijk van hoe snel u leert. Soms hebben personen meer of minder lessen nodig als anderen. Dit is per persoon verschillend.

Wilt u een combinatie maken van twee of drie van de bovenstaand genoemde klassieke dansen?

(Bijv. U wilt zowel de Quickstep, Cha Cha, maar ook de Jive dansen?)
Dan valt dit onder de categorie THEMA WEDDING DANCE. Zie info over de thema wedding dance hieronder.

Thema Wedding Dance.don-elvira_14-300x200
Bij een Thema Wedding dance danst u een combinatie van 2 of 3 verschillende bovengenoemde klassieke dansen, of danst u een freestyle in het thema van een bepaalde film of musical zoals dirty dancing, grease of thriller van Michael Jackson. Ook is het mogelijk om een combinatie te maken van een klassieke openingsdans met een freestyle. Alles is hierin dus mogelijk!

Voor een simpele Thema Wedding dance waarin in u 2 klassieke dansen combineert heeft u minimaal 4 en maximaal 7 lessen nodig. Wilt u een uitgebreide dans waarin u 3 klassieke dansen wilt combineren, alleen een freestyle, of een mix tussen een klassieke dans en een freestyle, dan heeft u minimaal 5 en maximaal 8 lessen nodig.
Ook dit is natuurlijk weer een schatting en afhankelijk van hoe snel u leert.
Dit is per persoon verschillend.
10428400_813180552046339_3535334401416635987_o
Muziek.
U kunt natuurlijk de muziek zelf aanleveren.
Wij zullen de muziek dan beluisteren en beoordelen of het mogelijk is om daar een klassieke dans op te dansen. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat de maatvoering van een bepaald muziekstuk niet in combinatie mogelijk is met de keuze uit één van de klassieke dansen. Mocht dit zo zijn, dan zullen wij u alternatieven qua muziek aanbieden.

Wij mixen ook muziek voor u op maat!
Als u de keuze neemt om een Thema wedding dance te dansen op meerdere muziekstukken, dan adviseren wij u om het door ons te laten mixen. De overgang van de muziekstukken moeten natuurlijk vloeiend in elkaar overlopen zonder dat men hoort dat het geknipt en geplakt is.

Omdat wij de choreografie op de muziek maken en wij tijdens het mixen hier rekening mee houden krijgt u het beste resultaat! Uw Wedding dance zal daardoor nog mooier worden!